EMB-test

Herken je deze klachten?

– Vermoeidheid
– Weinig energie
– Slaapproblemen
– Vergeetachtigheid
– Slechte concentratie
– Darmklachten
– Eczeem of andere huidklachten
– Stress gerelateerde klachten
– Hormonale klachten
– Gevoeligheid voor bepaalde voeding
– Schimmelinfecties

En weet je niet waar deze klachten vandaan komen? Heb je misschien al van alles geprobeerd?

In mijn praktijk werk ik met de EMB (Energetisch Morfologisch Bloedonderzoek) test en orthomoleculaire adviezen.

De EMB test geeft een kijkje in je bloed. Met deze test krijg je inzicht in reguliere waarden, zoals bloedplaatjes, hemoglobine, rode bloedcellen en witte bloedcellen.

Daarnaast geeft het energetische verstoringen aan door bijvoorbeeld:

– Vitaminen- en mineralentekorten
– Darm- en leververstoring
– Vrije radicalen en toxiciteit
– Virale en bacteriële belasting
– Hormoonbalans
– Schimmel- en/of parasieten belasting
– Intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen (bijvoorbeeld gluten, lactose, suiker en zuivel)
– Stressbelasting
– Vetzurenbalans

Als deze niet worden opgelost, kan dit gevolgen hebben voor je energiehuishouding (de basis van het leven en voorwaarde voor genezing) en de prikkeloverdracht (seintjes komen niet of niet goed aan).

Ook kan het zijn dat er gifstoffen in het lichaam aanwezig zijn die verstorend werken. Het is dan goed om te ontgiften (drainage) en te zorgen dat deze stoffen het lichaam verlaten en geen (verdere) schade kunnen aanrichten. Door het aanpassen van het voedingspatroon en het eventueel aanvullen van tekorten, wordt het lichaam van de juiste brandstof voorzien. Elke lichaamscel kan daardoor optimaal functioneren.

Ook het geestelijk welzijn is een belangrijk aspect tijdens mijn consulten. Door te kijken hoe we met bijvoorbeeld stress, belemmerende gedachten of bepaald gedrag kunnen omgaan en hoe we onszelf gezonde gewoontes kunnen aanleren valt ook hier winst te behalen. Alles staat immers met elkaar in verband. Door hiervan bewust te zijn werken we samen aan een holistische aanpak en kijken we naar wat maximaal haalbaar is in jouw specifieke situatie.

Hoe werkt het?

Voordat we beginnen met de intake vraag ik je om een uitgebreide vragenlijst en voedingsdagboek in te vullen. Deze ontvang ik graag 2 werkdagen voor onze afspraak retour, zodat ik deze kan voorbereiden. De intake duurt ongeveer 45 minuten. Hierna je een afspraak voor de afname van een buisje bloed bij een prikpost in de buurt (geen verwijzing van de huisarts nodig).

 Je kunt kiezen uit 2 trajecten: Het EMB Basis Traject of het EMB Plus Traject. Tijdens de intake bespreken we welk traject jouw voorkeur heeft 

EMB Basis Traject 
– Het gehele EMB traject bestaat naast de test zelf, uit vier consulten: 

Eerste consult (ca. 45 min) 
– Uitgebreid intake gesprek n.a.v. de door jou ingevulde vragenlijst. 

Tweede consult (ca. 60-75 min) 
– Het bespreken van de uitslag en het inzichtelijk maken waar je mee aan de slag kunt.
– Je ontvangt een uitgebreid rapport met je testuitslagen. Daarnaast krijg je persoonlijke adviezen m.b.t. voeding, stressreductie, bewegen en (eventuele) suppletie adviezen. 

Hiermee kun je vervolgens aan de slag.

Derde consult na ca. 3 weken (telefonisch of online ca. 20 minuten)
– Hoe gaat het en heb je vragen of loop je ergens tegenaan?

Vierde consult na ca. 5 weken (ca. 30 min)
– Evaluatiegesprek: hoe gaat het met je en wat heb je eventueel nog nodig? 

Extra: E-book: “Je leven in balans” : vol waardevolle tips over de werking van je brein, voeding, beweging, slapen, ontspanning, zingeving en belastende stoffen in onze omgeving. 

Heb je na je EMB wat meer handvaten nodig om je op weg te helpen? Dan heb ik voor jou het EMB Plus Traject 

Je ontvangt, naast alle genoemde onderdelen van het EMB Basis traject:
– De planner “Op weg naar balans”. Je gaat aan de slag met de werking van je brein, voeding, beweging, slapen, ontspanning, zingeving en belastende stoffen in onze omgeving. Dit doe je in voor jouw haalbare stappen.
– Een consult waarin deze planner wordt uitgelegd.
– Gedurende 3 maanden een persoonlijk weekmenu met op maat gemaakte recepten, waarbij rekening wordt gehouden met de uitslagen van de EMB test én met je persoonlijke voorkeuren (hou je niet van bietjes, dan krijg je dus geen recepten met bietjes).

Het traject is inclusief de bloedtest en exclusief eventuele supplementen. 

NB: de adviezen uit deze test hebben een energetische en/of holistische insteek. De waarden kunnen niet één-op-één worden vergeleken met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl deze EMB test een deficiëntie aangeeft. EMB test doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. De EMB vervangt niet de diagnostiek en behandeling vanuit de reguliere zorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. deze EMB test vallen onder ‘natuurgerichte geneeswijzen’.

Wat klanten zeggen

Een echte eye opener waar ik veel mee kon!

Prettig. Leuke gesprekken en er wordt met je meegedacht.

Nu het echt op papier staat is het ook duidelijk waar ik moet beginnen.

Ik herken mijzelf helemaal in de uitslag!

Ik help je graag

Wat voor de één werkt, werkt voor een ander totaal niet. Samen met jou ga ik op zoek naar een manier die wél werkt en jou energie geeft.

Emailadres
info@puurrinske.nl
Bel mij
+31620203837